Serveis

Tots els serveis que es detallen a continuació s’ofereixen tant a particulars com a empreses i a professionals autònoms, a més de col·lectius de qualsevol tipus. Tothom que estigui interessat a millorar la qualitat lingüística del que diu o el que escriu té consultorialinguistica.cat a la seva disposició. Rebeu pressupost sense compromís en 24 hores.

Correcció de textos en català

Correcció de textos en català des del punt de vista ortogràfic, tipogràfic, semàntic i d’estil. És a dir, una correcció completa, global.
Gèneres:
Es corregeix qualsevol gènere textual, com ara actes de reunions, articles de premsa, assaigs, biografies, catàlegs, còmics, contes, contingut de pàgines web, discursos, exposicions orals, guions de cinema i televisió, llibres de text, memòries, novel·les, obres teatrals, projectes, tesines, tesis, textos publicitaris, etc.
Suports:
S’accepten textos en paper, però la manera més pràctica per a totes dues parts sol ser el suport electrònic. Els formats més habituals són Word, Excel, PowerPoint, InDesign i PDF. De tota manera, és possible treballar amb altres formats, prèvia consulta.

Assessorament lingüístic en català i formació en recursos lingüístics

L’objectiu és que el parlant millori la seva competència lingüística. A més, per mitjà de la formació, es possibilita que el client aprengui a resoldre dubtes per si mateix; és a dir, que sàpiga on trobar les respostes que busca. Ambdós serveis es poden dur a terme presencialment o via correu electrònic, telèfon, Skype, etc. Per a la formació presencial es proporciona a tots els assistents el material necessari per a seguir la classe.

Serveis en altres llengües

Demaneu informació si necessiteu corregir textos en castellà o rebre’n assessorament. A més, puntualment hi ha la possibilitat d’oferir traduccions de l’anglès, l’italià, el francès, l’alemany, el suec, etc.

Servei de recursos humans

  • Orientació sobre el tipus de professional que necessiteu (filòleg, traductor, corrector, terminòleg, etc.).
  • Assessorament en la selecció de currículums.
  • Presència en les entrevistes personals.
  • Elaboració i avaluació de proves de llengua específiques per al lloc de treball.
  • Entrega d’informe final amb recomanació de candidats.